Partnereink

Alakformálás, Cellulitkezelés, esztétikai megoldások

A Cellu M6 egy forradalmian új eszköz, ami lehetővé tette a kötőszövet formálhatóságát. A Cellu M6 hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén rostokig , izom-, és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit.
Az LPG új nevet adott a módszernek, ez az „ENDERMOLOGIE”. A védjegyet 1998 áprilisában be is jegyezték.

www.bodystudio.hu


Bébitalp (Baby Foot)

Mostanában egyre több ember szenved külömböző talp problémákkal, mivel a lábfej és a láb agyon van hajszolva a modern társadalomban. Habár a talpunk nem jelent köz-látványosságot, mégis sok ember nem igazán foglalkozik vele.
A Baby Foot sorozat egy egyéni és fejlett ápoló az elhalt hámsejtekre, melyek miatt alakulnak ki a talp problémák. Egyszerű ápolás és védelem a szép lábfejért otthon, kifejezetten elfoglalt embereknek.

www.bebitalp.hu


Mizsei lovastanya

Nyáron – a weboldalon feltüntetett időpontokban – kezdetét veszik a gyermek és felnőtt táborok, amelyekre email-ben, illetve telefonon lehet előzetesen bejelentkezni (bővebben a programok menüpont alatt).
Lovastanyánkat azoknak ajánljuk, akik a technika vívmányait kizárva (azaz televízió, számítógép, telefon nélkül) szeretnének pihenni. Természetesen ezek az eszközök is rendelkezésre állnak, amennyiben szükség lenne rájuk.

www.mizseilovastanya.hu