Rólunk

A DANCE HEADS™ (Táncoló Fejek) gyorsan vezetõ szerepbe került a társadalmi illetve vállalati események és a trade show-k szórakoztatási területén, mivel valami újat, eddig ismeretlent és vicceset hozott. Az élvonalba tartozó Interactive Entertainment Company - aki videót és zöld képernyõ technológiát (green screen technology) összekapcsolta - a résztvevõk fejét profi táncosok testére illesztette a videofelvételeken, amiket DVD-re rögzített.

Történet

A DANCE HEADS™ (Táncoló Fejek) fõ irodája Kaliforniában van. Az eredeti ötlet a 25 éves gyakorlattal rendelkezõ Michael Mc Donald producertõl jött. Üzleti partnerével, David Gersh-el elhatározták, hogy megvalósítják az elképzelésüket, ami jópár hónap fejlesztést, tesztelést igényelt, valamint biztosítani kellett a jogokat olyan örökzöld számokra mint az "I Will Survive", "I Feel Good" és a többi. Végül elkészült az elsõ prototipus.

Nem sokkal a 2004 január 4-ei bemutatkozás után, kapcsolatba kerültek a Universal Studióval és egy állandó pavilonjuk lett felállítva a Universal Studios Hollywood területén belül, ahol a világ minden tájáról érkezõ túristák ezrei élvezhették a DANCE HEADS™ (Táncoló Fejek) jelenséget.

Napjainkban a DANCE HEADS™ (Táncoló Fejek) jelen van a föld minden részén, Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában, Japánban, Európában. Magyarországon a forgalmazási jogot a Dance Heads KFT kapta meg, aki mint szellemi terméket levédette, és a Magyar Szabadalmi Hivatalban bejegyeztette.

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot >>>